QStore
×
 x 

0 Products

All categories

TEXTILE SI COVOARE

Vezi colectia de textile si covoare
sigur iti vor place

Uite si altceva

TABLETE

Calitate garantata
preturi excelente

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti. 

SC ITCLASS SRL in calitate de proprietar si administrator al website-ului www.itclass.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturile asupra continutului website-ului apartin SC ITCLASS SRL. Toate drepturile sunt rezervate. Copierea, transferul, preluarea sau distribuirea informatiilor de pe acest website in orice forma, sunt strict interzise in absenta consimtamantului scris prealabil al SC ITCLASS SRL.
Modificarea continutului website-ului sau folosirea pentru orice alte scopuri este interzisa.

Orice material care poate fi vazut sau citit in continutul acestui site trebuie considerat a fi protejat prin drepturi de proprietate intelectuala, in afara cazurilor in care se specifica in alt mod, si nu poate fi folosit decat in conditiile prevazute in acest document.

 

Fotografiile prezentate in acest site sunt fie proprietatea SC ITCLASS SRL, fie folosite cu permisiune de catre SC ITCLASS SRL. Preluarea lor de catre orice utilizator este interzisa fara permisiunea scrisa prealabila a SC ITCLASS SRL.

Acest website poate contine link uri catre website-uri apartinand unor terti. Cand accesati aceste website-uri, va fi nevoie sa acceptati termenii si conditiile inainte de accesarea lor. SC ITCLASS SRL nu este responsabil pentru nici un material creat sau publicat pe aceste website-uri. Plasarea unui link extern pe acest website nu inseamna ca SC ITCLASS SRL aproba in mod expres produsele, serviciile sau opiniile mentionate pe website uri.

×

Pop Up Panel

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very bottom of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!


TOP